'met klasse, met zorg, met stijl, met glans en met effect'

Tweeëndertig jaar geleden opgericht als fotostudio (herkent u het klikkende geluid van een fototoestel nog?) evolueerde Kliek naar een full service reclamebureau, dat er steeds opnieuw in slaagt de juiste boodschap op een creatieve manier weer te geven. Wij werken concepten uit die naadloos aansluiten bij het imago van de opdrachtgever en verenigen daarvoor specialisten uit elk vakgebied. Die aanpak garandeert een professionele en multidisciplinaire aanpak van uw communicatiebehoefte. Wij luisteren naar uw wensen, stellen u meerdere inventieve ideeën voor en sleutelen tot u echt tevreden bent. Flexibel en professioneel. Deadlines schrikken ons niet af.

Wij verdienen het vertrouwen van onze klanten omdat wij hen full service communicatie, strategie en creativiteit aanbieden. Want Kliek Creatieve Communicatie doet het met klasse, met zorg, met stijl, met glans, met visie en met effect.

Een samenwerking met Kliek Creatieve Communicatie voor het realiseren van uw logo, campagne, verpakking, advertentie, direct mailing, … levert u tal van voordelen op. Daarvan zijn wij overtuigd. Soms moet u gewoon toehappen!

dé creatieve kliek

Wim De pionier. In april 1985 startte Wim Kliek op. 32 jaar later beschikt hij over een ‘kliek’ schitterende medewerkers die dagelijks sterk werk afleveren voor diverse bedrijven en diensten.
Cathy (H)art director van Kliek. Cathy houdt ondertussen al 18 jaar met hart en ziel de creatieve kliek draaiende. Dit combineert ze met creatieve opdrachten en productie. Koken is haar passie. Ze kan ook genieten van een terrasje of een citytrip.
Joyce Dit administratief en logistiek multitalent is goed op de computer en aan de telefoon. Onder andere. Ze is de praktische baas van Kliek en runt drie dagen per week ‘the office’. Daarnaast speelt deze jonge mama al jaren piano.
Koen Koen houdt van conceptuele uitdagingen. Dit mixt hij met het creëren van een originele huisstijl en een kopje koffie (of 10). Onze King of Coffee vindt Italiaanse bolides niet mis.
Mieke Mieke is een creatieve duizendpoot. Ze leeft zich graag uit op het grotere magazinewerk en ze is zot van lettertypes. Een wedstrijdje cyclocross of een mountainbike-avontuur schrikt haar niet af.
Dymfna Onze op één na jongste creatieve klieker gooit zich met gemak in de wereld van vormgeving en design. Perfectie is daarbij haar target. Dymfna is avontuurlijk en heeft als doel zo veel mogelijk van de wereld zien, ervaringen opdoen en culturen ontdekken.
Frederik De nieuwste grafische aanwinst van de kliek. Film, video, vlog, fotografie … het heeft weinig geheimen voor de man met de baard die een succesvolle stageperiode meteen omzette in een jobaanbod. Na de werkuren staat hij wel eens op een podium.

missie/visie

Kliek Creatieve Communicatie wil op een efficiënte, doeltreffende en succesvolle manier bedrijven, diensten en organisaties bijstaan in de communicatie met hun doelgroep, personeel en stakeholders. Wij gaan prat op de deskundige realisatie van magazines, nieuwsbrieven en alle vormen van custom media. Zowel online als in print ambiëren we alleen topkwaliteit. Dit gaat op voor concept, redactie, eindredactie, fotografie, vormgeving en productie. Van a tot z, uw communicatie is bij ons in deskundige handen.

Om dit te realiseren volgt Kliek Creatieve Communicatie de digitale revolutie en evolutie vanzelfsprekend op de voet. De voorbije dertig jaar bouwde Kliek constant aan meer expertise en vakkennis. Op die manier hoeft u dat op het gebied van communicatie alvast niet meer te doen.