'met klasse, met zorg, met stijl, met glans en met effect'

Tweeëndertig jaar geleden opgericht als fotostudio (herkent u het klikkende geluid van een fototoestel nog?) evolueerde Kliek naar een full service reclamebureau, dat er steeds opnieuw in slaagt de juiste boodschap op een creatieve manier weer te geven. Wij werken concepten uit die naadloos aansluiten bij het imago van de opdrachtgever en verenigen daarvoor specialisten uit elk vakgebied. Die aanpak garandeert een professionele en multidisciplinaire aanpak van uw communicatiebehoefte. Wij luisteren naar uw wensen, stellen u meerdere inventieve ideeën voor en sleutelen tot u echt tevreden bent. Flexibel en professioneel. Deadlines schrikken ons niet af.

Wij verdienen het vertrouwen van onze klanten omdat wij hen full service communicatie, strategie en creativiteit aanbieden. Want Kliek Creatieve Communicatie doet het met klasse, met zorg, met stijl, met glans, met visie en met effect.

Een samenwerking met Kliek Creatieve Communicatie voor het realiseren van uw logo, campagne, verpakking, advertentie, direct mailing, … levert u tal van voordelen op. Daarvan zijn wij overtuigd. Soms moet u gewoon toehappen!

dé creatieve kliek

Wim De pionier. In april 1985 startte Wim Kliek op. 34 jaar later beschikt hij over een ‘kliek’ schitterende medewerkers die dagelijks sterk werk afleveren voor diverse bedrijven en diensten.
Cathy (H)art director van Kliek. Cathy houdt ondertussen al 18 jaar met hart en ziel de creatieve kliek draaiende. Dit combineert ze met creatieve opdrachten en productie. Koken is haar passie. Ze kan ook genieten van een terrasje of een citytrip.
Julie Met Julie heeft Kliek een account- en salesmanager die van aanpakken weet. Deze dame houdt van actie en is graag 'op draai'. In haar witte Kliek-mobiel is ze bovendien herkenbaar onderweg.
Koen Koen houdt van conceptuele uitdagingen. Dit mixt hij met het creëren van een originele huisstijl en een kopje koffie (of 10). Onze King of Coffee vindt Italiaanse bolides niet mis.
Mieke Mieke is een creatieve duizendpoot. Ze leeft zich graag uit op het grotere magazinewerk en ze is zot van lettertypes. Een wedstrijdje cyclocross of een mountainbike-avontuur schrikt haar niet af.
Frederik De nieuwste grafische aanwinst van de kliek. Film, video, vlog, fotografie … het heeft weinig geheimen voor de man met de baard die een succesvolle stageperiode meteen omzette in een jobaanbod. Na de werkuren staat hij wel eens op een podium.

Missie/visie

Missie
We bieden een oplossing voor de communicatie- en marketingvragen van bedrijven, organisaties en overheden. Met onze activiteiten zorgen we ervoor dat onze klanten beter gaan draaien, meer omzet genereren en dus grotere winst maken. Op die manier stimuleren we rechtstreeks de economie.

Visie
Door het realiseren van de juiste en passende on- en offlinetools brengen we onze klanten in de gelegenheid op elk domein meer resultaat te boeken.